Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (687)

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl "Herci" strašný a děj vůbec žádný, ale pár vtipů docela ušlo - vrátnej, budu slibovat a Gréta. A jinak zdar hejtování z politických důvodů. Fakt kvalitní práce zdejších recenzentů, co zkouknou prvních max 40s. Kdo vydrží do času 2:30, tak si možná řekne, že občas to nějakou solidnější myšlenku má.2. díl Tak nic. Snaha byla. Bohužel jen u mě jako diváka. U tvůrců totálně vymeteno, prázdno a bez jediného náznaku humoru. Jednu hvězdičku za první díl mažu. ()

Kmotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v přímém přenosu rozklad osobnosti jednoho ego-maniaka se záporným hereckým talentem, z čehož se ve výsledku stává vůbec to nejhorší, co kdy lidstvo na poli televizní "zábavy" vyplodilo, je svým způsobem fascinující. Bohatý materiál pro psychiatra a masochistického fanouška bizáru, kterých je tato databáze očividně plná. What a time to be alive! PS: Pro nezaujaté hodnocení prosté kavárenské lúzy doporučuji navštívit jediný objektivní server http://csfdjs.cz/. ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Transcendentální uchopení reality do zatím fiktivního příběhu, který nemusí být jednou fiktivní... . Inu narcis, majitel TV, špatný moderátor a bůh víc co ještě si vyprojektoval vlastní živý obraz a to doslova. Materiál pro psychology aneb urvané ego je sviňa. On to není ani sitcom. Spíše neurčitý, převážně monologický žánr. -100% (septik). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Asi budu za debila, ale já si nemůžu pomoct. Nebudu tu vyvracet fakt, že Soukup je sebestřednej narcistickej psychopat žijící v sebeklamu a regulérně nejhorší herec a moderátor ever, ale tohle je prostě tak pekelně uhozený až je to geniální. Na druhou stranu ať už si o Jardovi myslím co chci tak v některých věcech má pravdu a i když z něj lidi mají vesměs prdel, tak je jeden z mála kdo se nebojí i na ožehavý témata říct co si o nich myslí a má v píči jestli to někoho sere nebo ne. A proč? Protože může a některé zásahy tady jsou opravdu tnutím do živého ať už výsměch české politické scéně která je regulérní groteskou, ale opravdovou nebo kauza H system no a největší palec nahoru si Jarda zaslouží za to jak setřel Grétu. Jako ať se na mě nikdo nezlobí, ale jestli má někdo pocit, že ta dnešní hyper korektní a sluníčkářská doba je v pořádku a je normální když jedna škaredá afektovaná píča hystericky seřve celý spojený národy, že jí zničily dětství a chtěla by za to pomalu nobelovu cenu míru či co, tak jestli se někomu zdá, že tohle je ok, tak potom i Premiér má v dnešní době své opodstatnění. No a já se se svým zvráceným vkusem musím nezřízeně bavit nad těmi kreacemi a pokusy o situační humor ve kterých je Soukup tak strašnej až z nich dostávám záchvaty smíchu. Takže můj komentář berte s rezervou nevím jak vážně to myslí ti ostatní s tímto hodnocením já si pochopitelně dělám prdel, ale zase na druhou stranu tohle je přesně ten typ dílka kde se dá udělit jenom odpad nebo plný počet a odpadů už je tady dost, takže proč se na to nepodívat z té lepší stránky. Zatím jsem se se zvláštně úchylným úsměvem prosmál oběma viděnými díly abych poté co jsem byl přesvědčen, že ten pilotní už nemůže nic překonat musel konstatovat, že tomu následujícímu s duelem Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem se to povedlo a já už netrpělivě očekávám čeho se dočkám příště. Akorát mě trochu sere opravdu (ne)vtipná a regulérně trapná Marcelka která trochu kazí a sabotuje celou tu exhibici Jaromíra Soukupa v pořadu s Jaromírem Soukupem kde hraje Jaromíra Soukupa. Asi už mi taky regulérně jeblo, ale co už nikdy jsem netvrdil, že jsem normální...100% ()

Casablanca odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo, dlouho už jsem neměla potřebu zde něco komentovat... Po všech těch narážkách kolem jsem si to při prokrastinační pauza pustila na YouTube. A... Po pěti minutách si má ani ne dvouletá dcera, která prokrastinovala se mnou, začala mermomocí píchat do očí vším, co jí přišlo pod ruku, až jsem jí je musela držet. Tím jsem jí zabránila zacpat si uši, tak raději spustila táhlé vysoké "nééé". Skončily jsme u konopí. Škoda, že jen ve videu... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)

Reklama

Reklama